Szava Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

 

Meghirdetése: 2023. október 3.

Pályázat leadási határideje: 2023. november 3.

Szava Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Meghirdetése:              2022. szeptember 29.

Pályázat leadási határideje:    2022. november 03.

 

Letölthető dokumentum

Szava Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati felhívás meghirdetése: 2021. október 01.

Pályázat leadási határideje: 2021. november 05.

 

Letölthető dokumentumok:

Hirdetmény

"A" Típusú pályázati kiírás

"B" Típusú pályázati kiírás

 

Sikeresen pályáztuk meg a GINOP-3.3.1 Közösségi internet-hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése elnevezésű, európai uniós finanszírozású projektet, melynek eredményeként korszerű digitális eszközöket kaptunk.

A 2017-ben indult országos pályázat eredményeként országszerte 1500 helyszínre, összesen 5 milliárd forintértékben érkeztek digitális eszközök. Az ily módon az ország egész területén megtalálható Digitális Jólét Program Pontokhoz (DJP Pontok) került digitális eszközöket és internetet bárki használhatja, illetve részt vehet szervezett, digitáliskompetencia-fejlesztő foglalkozásokon is. Azoknak az állampolgároknak, akik nem, vagy csak kevésbé járatosak a digitális eszközök és az internet használatában, képzett DJP Mentorok állnak a rendelkezésükre. A kialakított digitális állomás informatikai felszerelést kapott, többek között három laptopot, két tabletet, két okostelefont, egy projektort és egy multifunkcionális nyomtatót.

 

A DJP Pont elérhetőségei

Szava Községi Könyvtár és DJP Pont

7813 Szava, Kossuth Lajos utca, 41

Telefonszám: +36 (72) 379-054

E-mail-cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A DJP Pont ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásai:

       digitáliseszköz- és internethasználat

       digitáliskompetencia-fejlesztő foglalkozások

       nyomtatás, szkennelés, fénymásolás

A DJP Pont nyitva tartása:

Szerda:  15.00 – 19.00

Péntek:  15.00 – 19.00

Szombat: 9.00 – 13.00

DJP Mentor:

Csirke Klára

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-20/375-9499

 

Szava Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati felhívás meghirdetése: 2020. október 01.

Pályázat leadási határideje: 2020. november 05.

 

Letölthető dokumentumok:

Hirdetmény

"A" Típusú pályázati kiírás

"B" Típusú pályázati kiírás